Barion Pixel
Vásárolj mégFt értékben és rendelésedet ingyen kiszállítjuk.
X
Sütiket és más technológiát használunk a weboldal működéséhez, statisztikához, a tartalmak és hirdetések, ajánlatok személyre szabásához, és az így gyűjtött adatok média-, hirdető- és elemző partnereinkkel történő megosztásához. Partnereink ezeket kombinálhatják más adatokkal is. Az Elfogadom gombra kattintással hozzájárulsz mindezekhez. A hozzájárulásod tartalmát a Beállítások módosítása gomb alatt állíthatod be, amit bármikor módosíthatsz. Részletes süti tájékoztató és adatvédelmi tájékoztató
The Cuphub

SULAPAC® lebomló biomassza szívószál 8mm 350db

4.544 Ft + ÁFA ( 5.771 Ft )
Menny.:db
Sulapac anyagból készülő biológiailag lebomló, komposztálható szívószál 8mm átmérővel. Az óceánbarát SULAPAC® szívószálak 100%-ban mikroműanyag-mentesek és fenntartható nyersanyagokból készülnek. Amikor egy SULAPAC® szívószál az óceánban köt ki, az nem károsítja az ökoszisztémát. Az óceánban található mikroorganizmusok a szívószálakat CO2-re, vízre és biomasszára bontják le. Ez a folyamat akár 3 évet is igénybe vesz. 100% fenntartható és iparilag komposztálható – Szilárd, nem lágyul, nem ázik el!
Gyártó cikkszám: 0748367689499
Egységár: 5.770,88 Ft/db
Brand: Sulapack
Vonalkód: 0748367689499
Elérhetőség: 4 db raktáron
Várható szállítás: 2024. június 26.
Átlagos értékelés: Nem értékelt

Leírás és Paraméterek

Sulapac anyagból készülő biológiailag lebomló, komposztálható szívószál 8mm átmérővel, 20cm

Az óceánbarát SULAPAC® szívószálak 100%-ban mikroműanyag-mentesek és fenntartható nyersanyagokból készülnek. Amikor egy SULAPAC® szívószál az óceánban köt ki, az nem károsítja az ökoszisztémát. Az óceánban található mikroorganizmusok a szívószálakat CO2-re, vízre és biomasszára bontják le. Ez a folyamat akár 3 évet is igénybe vesz. 100% fenntartható és iparilag komposztálható – Szilárd, nem lágyul, nem ázik el!

Legfontosabb tulajdonságai:
- Kiemelkedő használhatóság, prémium minőség
- Fenntartható: fő komponensei a fa és növényi kötőanyagok
- Felelősségteljesen beszerzett, fenntartható nyersanyagokból készül, beleértve az ipari mellékáramokból származó fát is.
- A teljes értékláncban fenntartható, alacsony széndioxid-kibocsátást eredményez.

Kompromisszummentes eldobható evőeszközök és szívószálak? Létezik!

Tudtad? Évente több, mint 140 millió tonna műanyagot használnak fel világszerte, ami körülbelül 150 millió tonna fosszilis tüzelőanyag feldolgozását követeli meg. Ez olyan gigantikus mennyiségű hulladékot jelent, amelynek természetes úton történő lebomlása több ezer évet is igényelhet – már ha egyáltalán lebomlik. Az ipari nyersolajból előállított műanyagok (például: kőolaj) leginkább a fosszilis üzemanyagokra támaszkodnak és ezek égetésekor a bennük lévő szén-dioxid felszabadul az atmoszférába, amely tartósan globális felmelegedéshez vezet. A nem megfelelő megsemmisítésből kifolyólag pedig befolyásolják a vad- és vízi élővilágot, felbecsülhetetlen károkat okozva a bolgyónkon.
A bioműanyag a hagyományos műanyaggal szemben pozitív és alternatív megoldást jelent, hiszen nem fosszilis erőforrásokon alapul és könnyen lebontható.

A bioalapú műanyag azt jelenti, hogy az adott anyag vagy termék részben megújuló biomassza forrásokból, mint például növényi zsírokból és olajokból, kukoricakeményítőből és borsókeményítőből vagy cellulózból, cukornádból létrejövő műanyagok egy formája. A lebonthatóság, vagy biodegradáció egy olyan kémiai folyamat, amelynek során a környezetben található mikroorganizmusok az anyagot olyan természetes elemekre bontják, mint pl.: a víz, szén-dioxid és komposzt. A kémiai lebomlás függ az anyagot körbevevő környezeti tényezőktől, mint például a helyszín és a hőmérséklet.
Mi a különbség a biológiailag lebontható és komposztálható műanyagok közt?
A biológiailag lebomló műanyag valóban lebomlik, de ehhez a folyamathoz speciális körülmények kellenek. Egy adott termék (pl. zacskó) anyagának lebontásához mikroorganizmusokra/gombákra van szükség. Számos esetben ehhez UV fényt és meleg hőmérsékletet is párosítanak, hogy a bomlási folyamat valóban elinduljon.
A komposztálható műanyag a biológiailag lebomló műanyag egyik alfaja. Érdemes megemlíteni, hogy hiába írják rá a termékre, hogy ,,komposztálható”, ez nem jelenti azt, hogy bedobható a házi komposztba. Ezt a típust a legritkábban lehet házi körülmények között komposztálni. Jellemzően ipari körülmények között – állandó hőmérsékleten, több nap vagy hét alatt, anyagtól függően – megy végbe ez a folyamat.

Áfa kulcs: 27%

SULAPAC® lebomló biomassza szívószál 8mm 350db termékünkhöz hasonló termékek

Gyártó cikkszám:
0748367689482

SULAPAC® lebomló biomassza szívószál 6mm 500db

6.308 Ft + ÁFA (8.011 Ft)
4 db raktáron
Sulapac anyagból készülő biológiailag lebomló, komposztálható szívószál 6mm átmérővel. Az óceánbarát SULAPAC® szívószálak 100%-ban mikroműanyag-mentesek és fenntartható nyersanyagokból készülnek. Amikor egy SULAPAC® szívószál az óceánban köt ki, az nem károsítja az ökoszisztémát. Az óceánban található mikroorganizmusok a szívószálakat CO2-re, vízre és biomasszára bontják le. Ez a folyamat akár 3 évet is igénybe vesz. 100% fenntartható és iparilag komposztálható – Szilárd, nem lágyul, nem ázik el!

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írd meg véleményed!