Barion Pixel
Vásárolj mégFt értékben és rendelésedet ingyen kiszállítjuk.
X
Sütiket és más technológiát használunk a weboldal működéséhez, statisztikához, a tartalmak és hirdetések, ajánlatok személyre szabásához, és az így gyűjtött adatok média-, hirdető- és elemző partnereinkkel történő megosztásához. Partnereink ezeket kombinálhatják más adatokkal is. Az Elfogadom gombra kattintással hozzájárulsz mindezekhez. A hozzájárulásod tartalmát a Beállítások módosítása gomb alatt állíthatod be, amit bármikor módosíthatsz. Részletes süti tájékoztató és adatvédelmi tájékoztató
The Cuphub

Légtér illatosítás

Légtér illatosítás

Egy kávézó, vendéglátóhely illata több mindenre is rámutat: a higiénia és a tisztaság mértékére, az ízlésre, és összességében arra a tényre, hogy hogy ki és mennyire igényes a környezetére. Az illatosítók és a légfrissítők mind arra lettek kifejlesztve, hogy tudattalanul is jó hatást gyakoroljanak a közérzetre. Utóbbinak az atmoszférateremtés mellett plusz funkciója az is, hogy felvegye a harcot a kellemetlen szagokkal szemben.

A piacon mind az illatosítóknak, mind a légfrissítőknek számos típusuk megtalálható, attól függően, hogy a lakás mely pontját és részeit szeretnénk még frissebbé varázsolni. Kiszerelésükben, funkciójukban és illatvariációjukban is nagyon különbözőek lehetnek.

A vendéglátásban a legnépszerűbb légfrissítő termékeknek az automata légfrissítők, vagy diffúzorok számítanak, amik rendszeresen, hosszan tartó és intenzív illatokkal lepik el a hotel lobbyt vagy vendégteret. Ezeket az eszközöket az úgynevezett illatmarketing is előszeretettel alkalmazza. Ennek segítségével akár az üzletportál előtti járdaszakaszt is mennyei és csábító parfümfelhőbe burkolhatjuk, melyre azok is felfigyelnek, akik nem akartak az üzletünkbe betérni.

Az illatosítók között azok a típusok a befutók, amik dekorációként is tökéletesen megállják a helyüket. Napjainkban nagyon kelendőek például az attraktív és dekoratív üvegcsékben tárolt pálcás illatosítók, mert a megfelelő hangulatot látványban is képesek biztosítani, ráadásul sokkal környezettudatosabbak, mivel termékeink újratölthetőek – illatuk pedig egyenesen mennyei. Nem lehet szó nélkül elmenni az illóolajok mellett sem, amiknek nemcsak illatuk, de jótékony hatásuk is közismert. Párologtatás segítségével segítik a relaxálást, miközben a szervezet működését is pozitívan befolyásolják.

Az illatok nagyon sok módon kommunikálnak felénk és rólunk. Ahogyan egy-egy markáns vagy éppen lágy parfümillat azonnal képes felidézni egy arcot, egy pillanatot, úgy a hozzánk tartozó színterek aromái is sok mindent elárulnak a személyiségünkről, a figyelmességünkről.