Barion Pixel
Vásárolj mégFt értékben és rendelésedet ingyen kiszállítjuk.
X
Sütiket és más technológiát használunk a weboldal működéséhez, statisztikához, a tartalmak és hirdetések, ajánlatok személyre szabásához, és az így gyűjtött adatok média-, hirdető- és elemző partnereinkkel történő megosztásához. Partnereink ezeket kombinálhatják más adatokkal is. Az Elfogadom gombra kattintással hozzájárulsz mindezekhez. A hozzájárulásod tartalmát a Beállítások módosítása gomb alatt állíthatod be, amit bármikor módosíthatsz. Részletes süti tájékoztató és adatvédelmi tájékoztató
The Cuphub

Gyakori kérdések

Milyen termékek kaphatók a Cuphub webshopban?

Webshopunk minden termékét a kompromisszummentes minőség, a fenntarthatóság, az újhullámos összetevők és az egészségtudatos életmód jegyében válogattuk össze. A Cuphubnál a specialty kávék és kávézás élményét kiteljesítő márkákat árulunk. Az egészségtudatosságot a fenntarthatósággal és a prémium összetétellel ötvöző különleges termékek egy olyan életstílus és kávézási filozófia mindennapi megélését támogatják, mely ízgalmasabb” és teljesebb pillanatokat hoz magával. A legszigorúbb előírásoknak megfelelő és a legjobb kritikákat kiérdemlő, toplistás termékeink körét emellett folyamatosan bővítjük, így garantálva, hogy vásárlóink mindenből és mindig a legjobbat kapják.

Ki vásárolhat a Cuphub-on?

Mind lakossági fogyasztókat, mind üzleti vevőket szeretettel várunk, azonban szeretnénk felhívni figyelmedet arra, hogy webáruházunk alapvetően nagykereskedelmi felület, így a rendelési, vásárlási feltételek (szállítási költség, rendelési mennyiség, minimum rendelési mennyiség stb) üzleti vevőinkre vannak szabva, ettől eltérni nem áll módunkban egyedi kérésre sem.

Milyen egészségügyi és/vagy környezetvédelmi előírásoknak felelnek meg a nálunk kapható termékek?

Egyszóval: a legszigorúbbaknak. Több szóval: legyen szó bármilyen termékről, portfóliónk kizárólag a legjobb minőségű, világszinten elismert prémium márkák legjavát összesíti, melyek nem csupán összetételükben, de víziójukban és előállítási folyamataikban is megfelelnek a legszigorúbb nemzetközi előírásoknak és legmagasabb szintű szakértői elvárásoknak – vásárlói, egészségügyi és fenntarthatósági szempontból is.

Ezért a nálunk elérhető termékek mindegyike teljesíti az alábbi, a tudatos vásárlók által is fontosnak tartott fenntarthatósági és egészségügyi feltételek legalább egyikét, de legtöbbször mindegyikét: bio, organikus, vegán, „free-from” (glutén, laktóz, tojás, cukor), műanyagmentes csomagolás.

Hogyan értesülhetsz legújabb termékeinkről és/vagy akciós ajánlatainkról? 

A Cuphub hírlevélből. Ha fontos számodra, hogy az élvonalban légy – és így elsőként értesülj újdonságainkról –, mindenképp iratkozz fel.

Hova szállítunk Magyarországon belül?

Mindenhova.

Van lehetőség a megrendelt termékek személyes átvételére?

Igen, van lehetőség. Részletek a „Szállítás” menüpontban. 

Van minimum rendelési termékmennyiség és/vagy összeg?

Webáruházunkban a minimális rendelési érték bruttó 30.000 Ft, a minimum rendelési mennyiség pedig termékeként 1 karton (kivétel ez alól minden olyan termék, mely darabra is rendelhető - ez a kosárba tétel során mindig látszik).

Van lehetőség ingyenes szállítás igénybevételére?

Igen. Bruttó 60 000 Ft összértékű rendelés felett, a szállítás az ország teljes területén ingyenes.

Kapok kedvezményt nagy tételben történő vásárlás esetén?

Igen! Kedvezményeinkről itt tudsz tájékozódni. További kedvezményeket is kínálunk üzleti törzsvásárlóinknak (például halasztott fizetés) - ezzel kapcsolatban kérünk, hogy vedd fel kollégáinkkal a kapcsolatot!

Milyen módon történhet a rendelés kifizetése? 

A rendelés összegét előrefizetéssel (bankkártyával és netbankodból azonnali utalással, 5 napos időablakkal) vagy utánvéttel a futárnál is kiegyenlítheted. Utánvét esetén készpénzes és bankkártyás fizetésre is lehetőség van futárainknál. Ügyfeleink „halasztott fizetési opciót” is kérhetnek, ami minden esetben egyéni elbírálás és jóváhagyás függvénye. Amennyiben szeretnél élni a „Halasztott fizetés” lehetőségével, vedd fel velünk a kapcsolatot.

Nem érkezett meg a csomagod a megadott időre és címre?

Írj nekünk, és segítünk! Vedd fel a kapcsolatot ügyfélszolgálatunkkal a cuphub.eu oldalon feltüntetett elérhetőségeink bármelyikén, és ne felejtsd el megadni a csomag- és/vagy rendelésszámot. Az üzenet beküldését követően, munkatársaink a lehető leggyorsabban kivizsgálják a problémát, és tájékoztatást nyújtanak a csomag státuszáról és várható szállítási idejéről.

Hibás árut találtál a csomagban, vagy épp nem találod, amit rendeltél?

Ha hibás árut találtál a csomagban, esetleg hiányzik valamelyik termék, elsőként kérjük, a futárszolgálattal vedd fel a kapcsolatot (minket is értesítve a problémáról, amire a cuphub.eu oldalon megadott ügyfélszolgálati elérhetőségeinken van lehetőség). Fontos, hogy a hibás áruk állapotáról, illetve az esetlegesen hiányzó termékekről jegyzőkönyv, a terméksérülésekről pedig fotódokumentáció készüljön (a csomagolásról is).

Nem a megrendelt termék van a csomagban?

Bár minden rendelést kiemelt gondossággal kezelünk és készítünk össze, sajnos ez néha előfordulhat... Ez esetben kérjük, minél előbb vedd fel a kapcsolatot az ügyfélszolgálatunkkal, az üzenetbe pedig foglald bele a probléma pontos leírását, a rendelés- és/vagy csomagszámot, illetve néhány, a csomag tartalmáról készített fényképet is.

Nem vagy elégedett a termékkel, és visszaküldenéd?

Élelmiszerekre és higiéniai termékekre nem érvényesíthető az elállási jog, így ezeket nem áll módunkban visszavenni, valamint a jótállás kizárólag a jogszabályban, az egyes tartós fogyasztási cikkekre vonatkozó kötelező jótállásról szóló 151/2003. (IX. 22.) Korm. rendeletben (a továbbiakban: Korm. rendelet) meghatározott Fogyasztókra vonatkozik! Ettől eltérő vásárlóink (például jogi személyek) számára az előírt kellékszavatossági időt (1 év) biztosítjuk. Ugyanakkor minden olyan termék, amelyre érvényes a jogszabály (ÁSZF) szerinti 14 napos elállási jog, visszaküldhető (továbbra is csak a jogszabályban meghatározott Fogyasztók számára). Amennyiben további információra van szükséged a különböző típusú áruk visszaküldésére vonatkozó pontos és aktuális jogszabályi feltételekről, erről az ÁSZF-ben tájékozódhatsz.

Miként értesítünk rendelésed státuszának változásairól?

Rendelésed státuszának változásáról minden esetben e-mailben értesítünk. Épp ezért, mielőtt véglegesítenéd a regisztrációt vagy a vásárlást, mindenképp ellenőrizd a megadott adatok helyességét, kiemelt figyelmet fordítva a szállítási címre; az utólagos címmódosítás ugyanis csak bruttó 3000 Ft díj ellenében lehetséges.

Hogyan értesülhetsz a termékpromóciókról és az árkedvezményekről?

Akciós termékeinket könnyedén megtalálod a cuphub.eu oldalon; exkluzív kedvezményeinkről, promócióinkról és márkapremiereinkről ugyanakkor csak a hírlevélre történő feliratkozást követően tudunk értesíteni. Ha tehát semmiképp nem akarsz lemaradni a legkedvezőbb ajánlatokról, feltétlenül iratkozz fel.

Mennyi idő alatt érkezik meg a csomag a rendelés leadását követően?

A rendelés leadásától számított körülbelül 2, de maximum 3 munkanapon belül (ez a futárcégtől függ).

Lehet-e Magyarországon kívüli címre rendelni?

Külföldre egyelőre nem szállítunk, de országos lefedettségünknek köszönhetően, a határon belül bárhová kérhetsz csomagszállítást.

Van-e lehetőség gyorsított szállítást igényelni?

Gyorsított szállítás igénylésére egyelőre nincs lehetőség.

Melyik futárszolgálattal szállítunk?

Rendelésedet vagy a GLS futárszolgálat vagy a Cuphub saját logisztikai csapata juttatja el hozzád.

Milyen elővigyázatossági lépésekkel biztosítjuk a termékek épségét szállítás során?

Mind a csomagolás, mind a szállítás során kiemelt figyelmet fordítunk a vásárolt termékek kifogástalan állapotának megőrzésére.

Módosítani szeretnéd a szállítási címet?

A rendelés leadása után kizárólag a hello@cuphub.eu címre küldött, írásbeli igény alapján kérhető címmódosítás, melynek összege bruttó 3000 Ft. Épp ezért kérjük, a vásárlás véglegesítése előtt mindenképp ellenőrizd a címadatok helyességét és pontosságát (pl. bevásárlóközpont, társasház, irodaépület stb. esetén a cégnevet, az átvevő nevét, az emeletet (és ajtót), valamint a kontakt személy elérhetőségét is fel kell tüntetni).

Hogyan csomagoljuk és szállítjuk a nálunk megrendelt termékeket?

Nem csupán a nálunk elérhető márkák minősége kapcsán, de a megrendelt termékek összekészítése esetén is kiemelt figyelmet fordítunk a környezettudatosságra. Ennek jegyében kizárólag biológiailag lebomló, valamint környezetbarát térkitöltő- és csomagolóanyagot használunk, illetve egyéb olyan csomagolószereket, melyek különösebb környezeti terhelés nélkül elhelyezhetők a kommunális hulladékban vagy komposztban.

Elállási jog

Az Európai Parlament és a Tanács 2011/83/EU számú irányelvének, továbbá a fogyasztó és a vállalkozás közötti szerződések részletes szabályairól szóló 45/2014. (II.26.) Korm. rendelet szabályozása értelmében Fogyasztót indokolás nélküli elállási jog illeti meg. Ennek módjáról és szabályairól kérjük, hogy tájékozódj Általános Szerződési Feltételeinkben.