Barion Pixel
Vásárolj mégFt értékben és rendelésedet ingyen kiszállítjuk.
X
Sütiket és más technológiát használunk a weboldal működéséhez, statisztikához, a tartalmak és hirdetések, ajánlatok személyre szabásához, és az így gyűjtött adatok média-, hirdető- és elemző partnereinkkel történő megosztásához. Partnereink ezeket kombinálhatják más adatokkal is. Az Elfogadom gombra kattintással hozzájárulsz mindezekhez. A hozzájárulásod tartalmát a Beállítások módosítása gomb alatt állíthatod be, amit bármikor módosíthatsz. Részletes süti tájékoztató és adatvédelmi tájékoztató
The Cuphub

Rólunk


Ahonnan mindent beszerezhetsz a kávézódba, a leggyorsabban és legegyszerűbben

 

Imádjuk a kávét és imádjuk a bolygónkat!

A Cuphub egy nagykereskedelmi felület vendéglátósoknak - elsősorban specialty kávézóknak - ahonnan a világ legjobb barista termékeit tudják beszerezni, gyorsan és egyszerűen, egy kézből, amivel időt és pénzt takarítanak meg.

Nagykereskedelmi webáruházunkat kifejezetten olyan termékeknek dedikáljuk, melyek forgalmazásával gazdagabbá tehetjük a speciality kávékultúrát, miközben a fenntarthatóbb jövő felé is jelentős lépéseket teszünk.

Választékunkat és döntéseinket a minőségorientált fenntarthatóság határozza meg és hisszük, hogy a nyitottság, együttműködés és a felelősségvállalás a kulcsa nem csak a mi, hanem a közvetlen környezetünk sikerének is.

Célunk, hogy egy maximálisan prémium és komplex termékválaszték megteremtésével, kényelmes és fenntartható alternatívákat kínáljunk a kávézás szerelmeseinek és a szakma szereplőinek.


A Cuphub vízió

Mi is vállalkozók vagyunk, és mi is híján vagyunk az időnek.

Pontosan tudjuk tehát, hogy egy minden igényre ideális megoldást nyújtó termékkínálat óriási kincs a kávézók és a vendéglátóhelyek piacán.

Szeretnénk tehát az a hely lenni, ahol mindent (vagy legalábbis majdnem mindent) megtalálhatsz, amire kávézód, vendéglátóhelyed vagy delikáteszed sikeres üzemeltetéséhez és termékkínálatának bővítéséhez szükséged van.

Álmunk, hogy régiós szinten meghatározó szereplői legyünk az európai piacnak és innovatív, fenntartható termékeinkkel és szolgáltatásainkkal vendéglátóhelyek ezreinek könnyítsük meg működését.


Múltunk és jelenünk

2014 óta foglalkozunk különböző termékek importjával, nagykereskedelmével és disztribúciójával, Magyarországon és a környező országokban egyaránt.

Az elmúlt közel 10 évben persze sokat változott a világ – és sokat változtunk mi is.

A túlfogyasztás és a globális kereskedelem, illetve a Föld tartalékainak mohó kisajátítása és elpazarlása egyre súlyosabb problémát jelent. Örömmel látjuk, hogy vannak próbálkozások a helyzet enyhítésére, gyakran előfordul azonban, hogy ezek az alternatívák sem képesek hosszú távon fenntartható gyakorlattá válni – amit nyerünk a réven, elvesztjük a vámon.

Ennek jegyében ma már tudatosan törekszünk arra, hogy mindenekelőtt lokális, de legalábbis közeli helyszínről szerezzük be áruinkat, miközben márkakínálatunk kizárólag olyan termékekre fókuszál, melyek kimagasló minőséggel és a legfenntarthatóbb alapanyagokból készülnek.

Ez a törekvés már jó néhány olyan, nagyszerű és innovatív márkához vezetett el minket, melyek magyarországi bevezetésén és népszerűsítésén aktívan dolgozunk. Például a svéd eredetű Sproud borsófehérje alapú növényi italnak is mi vagyunk a hivatalos itthoni forgalmazója.

 

Milyen termékeket keresünk és kínálunk?

A fenntartható, egészséges, vegán és organikus termékek krémjét. Jelenleg kizárólag az Európai Unió területéről szerezzük be a nálunk kapható termékeket (habár ezek gyártási helye bizonyos esetekben EU-n kívüli országokban található), és ezen felül is törekszünk olyan, a lokális gyártókkal való partnerkapcsolatok kiépítésére, melyekkel minimalizálni tudjuk a szállítás okozta környezeti terhelést.

Dolgozz a világ legjobb barista termékeivel, kompromisszumok nélkül

A lokális, hazai termékek nagyon fontos szerepet töltenek be a választékunkban: nem csupán egy fenntarthatóbb választékot tudunk kialakítani, hanem elősegítjük a haza gyártók térnyerését is - mert a közhiedelemmel ellentétben igenis vannak itthon kiváló minőségű, világszínvonalú termékek.

 

Együttműködések

Örömmel veszünk részt bármilyen típusú együttműködésben, mely a specialty kávék világához és/vagy a fenntartható és tudatos vásárlási attitűd népszerűsítéséhez és elmélyítéséhez kapcsolódik.