Barion Pixel
Vásárolj mégFt értékben és rendelésedet ingyen kiszállítjuk.
X
Sütiket és más technológiát használunk a weboldal működéséhez, statisztikához, a tartalmak és hirdetések, ajánlatok személyre szabásához, és az így gyűjtött adatok média-, hirdető- és elemző partnereinkkel történő megosztásához. Partnereink ezeket kombinálhatják más adatokkal is. Az Elfogadom gombra kattintással hozzájárulsz mindezekhez. A hozzájárulásod tartalmát a Beállítások módosítása gomb alatt állíthatod be, amit bármikor módosíthatsz. Részletes süti tájékoztató és adatvédelmi tájékoztató
The Cuphub

Tejhabosítók, tejkiöntők

Tejhabosítók, tejkiöntők

A tejhabosítók fajtái

Tejhabosítók közül alapvetően két fajtát különböztetünk meg. Vannak autómata tejhabosítók, ahol gombnyomásra elkészítik nekünk a tejhabot, és vannak olyan eszközök, amikor egy gőzkar segítségével tudunk tejhabot generálni. De az utóbbit inkább tejkintőnek hívjuk, nem is habosítónak. 

Tejhabosító gépek

A legjobb alternatíva, ha nincs gyakorlatunk és elég kényelmesen éljünk az életünket, ha vásárolunk egy automata tejhabosítót. Itt csak bele kell önteni a hideg tejet az eszközbe és a többi munkát ő elvégzi helyettünk.

Elektromos és kézi tejhabosítók

Egy elektromos és kézi tejhabosító között a legnagyobb különbség, hogy manuálisan mindig sokkal krémesebb tejet fogunk tudni kreálni. Persze kell hozzá egy kis gyakorlás de ha van hozzá egy kis affinitásunk, akkor egy French Press segítségével is krémesebb tejet fogsz tudni csinálni mint bármelyik elektromos eszközzel. 

Elemes tejhabosító

Talán a legismertebb “tejhabosító” a háztartásokban. Azért is tettem idézőjelben, mert sajnos nem erre van eredetileg kitalálva és csak nagyon levegős tejhabot lehet vele csinálni, ami hamar szétesik. Kis gyakorlással lehet krémesebb állagot elérni de akkor sem lesz az igazi. 

Barista tejkiöntők, pitcherek

Egy barista elengedhetetlen eszköze a tejkiöntő. Ezzel a fém tárggyal tudnak elképesztő mintákat önteni a kedvenc tejeskávénk tetejére. Ehhez azonban rengeteg gyakorlás kell és nagyon fontos a megfelelő hőfok és technika. Ha nem vagy gyakorlott barista, akkor nagyon jó segítséget nyújthat a nálunk vásárolható okos tejkiöntő, amivel biztosan elkerülöd a túl gőzölés veszélyét!  

Rendezés:
Gyártó cikkszám:
9312432029926

Sage BMF600BSS Milk Café™ automata tejhabosító

44.094 Ft + ÁFA (55.999 Ft)
7 db raktáron
A készülék indukciós technológia alkalmazásával melegíti a tejhabosító edény tartalmát. Az indukciós technológiának köszönhetően a meleg egyenletesen és gyorsan oszlik el az edényben.
Gyártó cikkszám:
9312432029995

Sage BES003 Temp Control™ okos tejhabosító edény

10.235 Ft + ÁFA (12.999 Ft)
12 db raktáron
A Sage BES003 tejhabosító praktikus eszköz tej melegítéséhez és habosításához – így kedvenc kávéja elkészítéséhez. A stílusos kialakítás mellett rendkívül hasznos a speciális kiöntőcsőr, amely ideális "Latte art" - kávéművészethez.